نرگسی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد غذایی مختلف پخته می شود؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه نرگسی بادمجان و غوره را با ساده ترین روش به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد.
نرگسی بادمجان از انواع غذاهای است که بدون گوشت تهیه می شود در دستور طبخ نرگسی بادمجان از تخم مرغ و بادمجان و گوجه و پیاز و رب و غوره و نمک و فلفل و زردچوبه استفاده می شود این غذای ایرانی دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است.
نرگسی اسفناج و نرگسی بادمجان از انواع غذاهای لذیذ و مقوی هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان این غذاهای ایرانی را قرار دهید. دستور پخت نرگسی بادمجان تقریبا مشابه طرز تهیه میرزا قاسمی است.
مواد لازم
- بادمجان متوسط : ۶ عدد
- پیاز بزرگ : ۱ عدد
- گوجه فرنگی رنده شده : ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
- غوره عسکری : ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ : ۳ عدد
- فلفل و زردچوبه و نمک : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها به خوبی گرفته شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان ها را بشویید و آن ها را خشک کنید.
در تابه ای مناسب بادمجان ها را سرخ کنید بعد از اینکه بادمجان ها طلایی رنگ شدند آن ها را از تابه بیرون آورید.
در مرحله بعدی گوجه و پیاز های خرد شده را سرخ کنید.
بعد از طلایی شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده و زردچوبه و رب گوجه فرنکی را به پیازها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و غوره عسکری را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و بادمجان ها را در کنار یکدیگر در تابه بچینید و در تابه را ببندید و حرارت گاز را کم کنید.
بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد و بادمجان ها پخته شدند تخم مرغ ها را روی نرگسی بادمجان بشکنید و فلفل و نمک را به نرگسی اضافه کنید و در تابه را دوباره ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.
در پخت نرگسی بادمجان می توانید بعد از پخته شدن این غذای لذیذ آن را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید سپس با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی نرگسی بادمجان را تزیین کنید؛ برای آموزش پخت انواع غذا با بادمجان کلیک کنید.
منبع:
درباره این سایت